Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Feniks Bożeń Obrytka Team III
442 Tactiek Moja
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 41.9
average Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Liying neemt de hoekschop. Krzos kopt de bal weg. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Skrobosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:1

10e minuut.
Daar is Maciesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzos rent richting de bal. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel. Redlewski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Liying kopt de bal weg. Pośpiech kan de bal niet met de borst controleren. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Orhun kopt de bal weg. Daar is Sola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin heeft problemen om de bal te vangen. Sevgin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:2

18e minuut.
Sola geeft de bal voor. Tiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan rent richting de bal. Pesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liying zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huras rent richting de bal. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin onderschept slim de pass. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:3

24e minuut.
Romaszkiewicz is nu in balbezit. Debiao onderschept slim de pass. Debiao speelt de bal door. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ... Skrobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sevgin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:4

27e minuut.
Debiao passt de bal zonder na te denken. Pośpiech heeft problemen om de bal te vangen. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin schiet op doel. Skrobosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:5

28e minuut.
Teodoru rent richting de bal. Teodoru geeft een lange en hoge pass. Liying speelt de bal door. Sevgin heeft problemen om de bal te vangen. Sevgin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Maciesiak geeft een hoge lob. Pesel kopt de bal weg. Liying speelt de bal door. Sevgin rent richting de bal. Sevgin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Turski kopt de bal weg. Debiao kan de bal niet met de borst controleren. Debiao geeft een lange en hoge pass. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sevgin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Liying rent richting de bal. Liying geeft de bal voor. Staniak probeert de bal met de borst te controleren. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Liying kopt de bal weg. Sevgin rent richting de bal. Sevgin met een sublieme pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Redlewski geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Debiao zal de hoekschop nemen. Sevgin springt en kopt de bal. Skrobosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Feniks Bożeń 84%, Obrytka Team III 16%.
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:5

46e minuut.
Krzos speelt de bal door. Orhun is nu in balbezit. Met opzet legt Turski zijn tegenspeler op de grond. Turski krijgt een gele kaart. Orhun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teodoru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sevgin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Orhun rent richting de bal. Redlewski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pesel de bal onder controle te krijgen. Krzos rent richting de bal. Krzos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:6

59e minuut.
Klungelig pakt Orhun de bal. Orhun passt de bal met de wreef. Staniak is nu in balbezit. Debiao onderschept slim de pass. Debiao geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Krzos speelt de bal door. Orhun rent richting de bal. Krzos rent richting de bal. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Redlewski is nu in balbezit. Redlewski geeft de bal voor. Debiao probeert naar een medespeler te passen. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Krzos controleert de bal met de borst. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Redlewski geeft een hoge lob. Inworp. Debiao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:7

81e minuut.
Liying geeft een hoge lob. Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun kopt de bal weg. Sevgin rent richting de bal. Sevgin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Teodoru passt de bal met de wreef. Debiao rent richting de bal. Teodoru met een sublieme pass. Daar is Sevgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:8

90e minuut.
Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak geeft een hoge lob. Inworp. Debiao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodoru met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Feniks Bożeń 84%, Obrytka Team III 16%.
FC Feniks Bożeń - Obrytka Team III 0:8