Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Brzeziny Białe Zagłębie
meine Tactiek stand
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Szweda rent richting de bal. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci met een sublieme pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Covaci kopt de bal weg. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang met een sublieme pass. Elias rent richting de bal. Elias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Crîjanovschi passt de bal met de wreef. Van Brussel rent richting de bal. Van Brussel passt de bal in één keer door. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - Białe Zagłębie 0:1

14e minuut.
Adamek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziaduszko. Adamek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adamek met een snel genomen vrije trap. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Prazeres geeft een hoge lob. Berchem met een sublieme pass. Crîjanovschi kopt de bal weg. Elias controleert de bal met de borst. Elias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Toumi geeft een lange en hoge pass. Adamek kopt de bal weg. Crîjanovschi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lang de bal. Lang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Alberighi met de inworp. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Crîjanovschi zijn tegenspeler op de grond. Dziaduszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Brussel met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 75%, Białe Zagłębie 25%.
Start Brzeziny - Białe Zagłębie 0:1

46e minuut.
Afonso geeft een hoge lob. Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias haalt uit met een fantastische trap. Berchem bokst de bal weg. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap. Berchem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lang is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Øvlisen probeert de bal aan de voet te houden. Covaci is nu in balbezit. Covaci speelt de bal door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covaci met de inworp. Szweda verovert de bal door een tackle van achteren. Crîjanovschi geeft een lange en hoge pass. Elias krijgt zijn hoofd ertegen. Berchem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Covaci met een snelle inworp. Lang rent richting de bal. Lang geeft een lange en hoge pass. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Berchem trapt de bal weg. Bratosławski kopt de bal weg. Ogăraru heeft problemen om de bal te vangen. Dziaduszko verovert de bal door een tackle van achteren. Dziaduszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Crîjanovschi probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. Elias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toumi verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prazeres geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 71%, Białe Zagłębie 29%.
Start Brzeziny - Białe Zagłębie 0:1