Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maritno WidzŁdz
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Białożyt geeft de bal voor. Łakomski kopt de bal weg. Szaluniarz heeft problemen om de bal te vangen. Turmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turmiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Radziwiłł geeft een lange en hoge pass. Nędza kopt de bal weg. Daar is Białożyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Łakomski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Udovenko passt de bal in één keer door. Turmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turmiński passt de bal zonder na te denken. Łakomski rent richting de bal. Łakomski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Szajter geeft een lange en hoge pass. Radziwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Turmiński is nu in balbezit. Turmiński schiet op doel. Migawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maritno - WidzŁdz 0:1

42e minuut.
Udovenko is nu in balbezit. Udovenko passt de bal zonder na te denken. Połącarz rent richting de bal. Łakomski onderschept slim de pass. Łakomski schiet op doel. Migawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maritno - WidzŁdz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maritno 53%, WidzŁdz 47%.
FC Maritno - WidzŁdz 0:2

48e minuut.
Dudka passt de bal zonder na te denken. Daar is Kondracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondracki probeert naar een medespeler te passen. Orzeł heeft problemen om de bal te vangen. Orzeł draait met de bal, schiet en ... Zaradny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski geeft een lange en hoge pass. Turmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maritno - WidzŁdz 0:3

69e minuut.
Durczok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turmiński. Turmiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maritno 55%, WidzŁdz 45%.
FC Maritno - WidzŁdz 0:3