Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hubner WidzŁdz
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Udovenko speelt de bal door. Łakomski rent richting de bal. Udovenko speelt de bal door. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hubner - WidzŁdz 0:1

7e minuut.
Udovenko met een sublieme pass. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki geeft een hoge lob. Szotek is nu in balbezit. Szotek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik geeft een hoge lob. Tuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kłak is nu in balbezit. Kłak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Sugalski verovert de bal door een tackle van achteren. Sugalski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łakomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kuberski passt de bal met de wreef. Kłak rent richting de bal. Kłak speelt de bal door. Łakomski rent richting de bal. Łakomski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sugalski probeert naar een medespeler te passen. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski passt de bal in één keer door. Szpakowski is nu in balbezit. Szpakowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dudka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kuberski de bal onder controle te krijgen. Łakomski rent richting de bal. Daar is Łakomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łakomski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hubner - WidzŁdz 0:2

32e minuut.
Łukasiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sazon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hubner 60%, WidzŁdz 40%.
FC Hubner - WidzŁdz 0:2

51e minuut.
Udovenko rent richting de bal. Udovenko passt de bal in één keer door. Łakomski heeft problemen om de bal te vangen. Łakomski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Medalik de bal onder controle te krijgen. Papuga bokst de bal weg.

73e minuut.
Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta is nu in balbezit. Sugalski onderschept slim de pass. Sugalski geeft de bal voor. Łakomski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta met een sublieme pass. Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski geeft een lange en hoge pass. Łakomski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hubner - WidzŁdz 0:3

87e minuut.
Kulczyński speelt de bal door. Sugalski is nu in balbezit. Sugalski speelt de bal door. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sazon speelt de bal door. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pineda. Pineda krijgt een gele kaart. Szotek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Noworyta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zaradny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hubner 51%, WidzŁdz 49%.
FC Hubner - WidzŁdz 0:3