Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maritno FC Hubner
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Szajter probeert naar een medespeler te passen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Szotek rent richting de bal. Szotek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maritno - FC Hubner 0:1

8e minuut.
Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga speelt de bal door. Sazon kopt de bal weg. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kuberski geeft een lange en hoge pass. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik speelt de bal door. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Miklosik neemt de hoekschop. Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Szotek rent richting de bal. Szotek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kędzierski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maritno - FC Hubner 0:2

16e minuut.
Szajter heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki geeft de bal voor. Szotek is nu in balbezit. Szotek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Szaluniarz rent richting de bal. Szotek verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek schiet op doel. Migawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Smelik de bal. Orzeł rent richting de bal. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł onderschept slim de pass. Orzeł haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki probeert naar een medespeler te passen. Orzeł is nu in balbezit. Orzeł draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kuberski met een snelle inworp. Miklosik geeft een lange en hoge pass. Durczok probeert de bal met de borst te controleren. Szotek is nu in balbezit. Szotek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maritno 55%, FC Hubner 45%.
FC Maritno - FC Hubner 0:2

54e minuut.
Koszakow geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wielmożny met de inworp. Szajter rent richting de bal. Szajter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nędza met de inworp. Szajter is nu in balbezit. Szajter haalt uit met een fantastische trap. Papuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Tuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczyński geeft een lange en hoge pass. Radziwiłł kopt de bal weg. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Smelik kopt de bal weg. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon passt de bal zonder na te denken. Szotek rent richting de bal. Szotek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sazon passt de bal in één keer door. Szotek rent richting de bal. Kędzierski is nu in balbezit. Szotek verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Koszakow met een sublieme pass. Sazon rent richting de bal. Sazon passt de bal zonder na te denken. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Papuga met een harde bal richting middenveld. Noworyta speelt de bal door. Daar is Koszakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orzeł rent richting de bal. Orzeł draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maritno 35%, FC Hubner 65%.
FC Maritno - FC Hubner 0:2