Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 promil gierczyce Nitro Pionki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera onderschept slim de pass. Magiera met een sublieme pass. Janowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Nitro Pionki 1:0

9e minuut.
Samburski rent richting de bal. Samburski passt de bal in één keer door. Daar is Lesień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński geeft een hoge lob. Małaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rewaj rent richting de bal. Rewaj speelt de bal door. Janowicz rent richting de bal. Mielik is nu in balbezit. Mielik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rewaj met een sublieme pass. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk speelt de bal door. Chylaszek rent richting de bal. Chylaszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kiciuś probeert naar een medespeler te passen. Janowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepiekło rent richting de bal. Janowicz onderschept slim de pass. Janowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Nitro Pionki 2:0

42e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski geeft de bal voor. Grabarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Mielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Nitro Pionki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 promil gierczyce 53%, Nitro Pionki 47%.
1 promil gierczyce - Nitro Pionki 3:0

63e minuut.
Dzierżyński probeert naar een medespeler te passen. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk passt de bal in één keer door. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Nitro Pionki 3:1

73e minuut.
Tuczapski is nu in balbezit. Tuczapski probeert naar een medespeler te passen. Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowicz onderschept slim de pass. Janowicz draait met de bal, schiet en ... Ćwiacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 promil gierczyce 62%, Nitro Pionki 38%.
1 promil gierczyce - Nitro Pionki 3:1