Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 promil gierczyce Fc Dzikie Pomarańcze
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 31.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Stolarek rent richting de bal. Stolarek draait met de bal, schiet en ... Kuryło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:1

8e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek onderschept slim de pass. Samburski verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:2

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Europaeus trapt de bal weg. Hoffmann kopt de bal weg. Duut is nu in balbezit. Duut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:3

22e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal met de wreef. Stolarek rent richting de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Kuryło probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Rewaj geeft een hoge lob. Źdźbło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janowicz is nu in balbezit. Mielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielik haalt uit met een fantastische trap. Europaeus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa met een sublieme pass. Kubizna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duut bereikt de bal nog maar net als eerste. Duut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Samburski kan de bal niet met de borst controleren. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek schiet op doel. Kuryło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Podgórniak is nu in balbezit. Podgórniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Stolarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 promil gierczyce 78%, Fc Dzikie Pomarańcze 22%.
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:4

50e minuut.
Hoffmann speelt de bal door. Politankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek draait met de bal, schiet en ... Kuryło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:5

61e minuut.
Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Podgórniak met de inworp. Hoffmann met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:6

79e minuut.
Stolarek geeft een hoge lob. Daar is Politankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duut rent richting de bal. Duut draait met de bal, schiet en ... Kuryło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:7

82e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert passt de bal met de wreef. Grzegorzewski kan de bal niet met de borst controleren. Duut bereikt de bal nog maar net als eerste. Duut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Rempała geeft een hoge lob. Daar is Stolarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:8

89e minuut.
Stolarek onderschept slim de pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Duut rent richting de bal. Duut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 promil gierczyce 65%, Fc Dzikie Pomarańcze 35%.
1 promil gierczyce - Fc Dzikie Pomarańcze 0:8