Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Białe Zagłębie Zajadłe Ikary
stand Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Sobieszczański verovert de bal door een tackle van achteren. Crîjanovschi onderschept slim de pass. Crîjanovschi geeft een lange en hoge pass. Daar is Elias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prazeres met de inworp. Crîjanovschi met een sublieme pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Commerman neemt de hoekschop. Rydel kopt de bal weg. Prazeres met een sublieme pass. Elias is nu in balbezit. Elias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prazeres met de inworp. Klungelig pakt Lang de bal. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 2:0

10e minuut.
Crîjanovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Crîjanovschi speelt de bal door. Elias rent richting de bal. Elias schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 3:0

12e minuut.
Lang rent richting de bal. Lang passt de bal in één keer door. Elias is nu in balbezit. Elias haalt uit met een fantastische trap. Futyma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 4:0

15e minuut.
Commerman passt de bal met de wreef. Crîjanovschi rent richting de bal. Crîjanovschi passt de bal zonder na te denken. Elias is nu in balbezit. Elias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 5:0

16e minuut.
Commerman geeft een hoge lob. Futyma probeert naar een medespeler te passen. Covaci kopt de bal weg. Elias is nu in balbezit. Elias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 6:0

18e minuut.
Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Elias passt de bal met de wreef. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. Kozubek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Covaci passt de bal in één keer door. Prazeres is nu in balbezit. Prazeres passt de bal met de wreef. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Elias is nu in balbezit. Elias passt de bal met de wreef. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 7:0

27e minuut.
Lang rent richting de bal. Crîjanovschi is nu in balbezit. Crîjanovschi speelt de bal door. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rydel passt de bal zonder na te denken. Adamek speelt de bal door. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ... Futyma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 8:0

31e minuut.
Crîjanovschi passt de bal zonder na te denken. Sobieszczański rent richting de bal. Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Elias haalt uit met een fantastische trap. Futyma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 9:0

33e minuut.
Kmieć kopt de bal weg. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres met een sublieme pass. Elias rent richting de bal. Elias schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sobieszczański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prazeres met een snelle inworp. Elias is nu in balbezit. Elias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sobieszczański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prazeres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lang heeft problemen om de bal te vangen. Lang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Covaci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kmieć. Covaci raakt geblesseerd tijdens het duel. Covaci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elias rent richting de bal. Elias schiet op doel. Futyma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 10:0

38e minuut.
Crîjanovschi met een sublieme pass. Commerman geeft de bal voor. Prazeres kopt de bal weg. Crîjanovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîjanovschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Commerman neemt de hoekschop. Rydel is nu in balbezit. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 11:0

41e minuut.
Lang is nu in balbezit. Kleks onderschept slim de pass. Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Elias draait met de bal, schiet en ... Futyma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe Zagłębie 13%, Zajadłe Ikary 87%.
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 12:0

47e minuut.
Sobieszczański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prazeres met een snelle inworp. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański geeft een lange en hoge pass. Adamek met een sublieme pass. Prazeres rent richting de bal. Prazeres geeft een hoge lob. Futyma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias probeert naar een medespeler te passen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 13:0

58e minuut.
Commerman is nu in balbezit. Commerman probeert naar een medespeler te passen. Crîjanovschi speelt de bal door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Covaci passt de bal in één keer door. Prazeres rent richting de bal. Prazeres geeft een hoge lob. Elias rent richting de bal. Elias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Crîjanovschi rent richting de bal. Crîjanovschi passt de bal met de wreef. Elias rent richting de bal. Elias haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sobieszczański de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wodzyński komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Adamek kopt de bal weg. Palewicz probeert de bal met de borst te controleren. Elias rent richting de bal. Elias haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sobieszczański de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sobieszczański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Futyma probeert naar een medespeler te passen. Ogăraru kopt de bal weg. Daar is Commerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Commerman geeft een lange en hoge pass. Futyma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres passt de bal in één keer door. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 14:0

77e minuut.
Commerman heeft problemen om de bal te vangen. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzyński onderschept slim de pass. Crîjanovschi rent richting de bal. Crîjanovschi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 15:0

81e minuut.
Commerman verovert de bal door een tackle van achteren. Commerman met een sublieme pass. Klungelig pakt Wodzyński de bal. Wodzyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kozubek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Kozubek met een harde bal richting middenveld. Ogăraru heeft problemen om de bal te vangen. Commerman is nu in balbezit. Commerman geeft de bal voor. Futyma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elias rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 16:0

85e minuut.
Wodzyński is nu in balbezit. Elias heeft problemen om de bal te vangen. Wodzyński is nu in balbezit. Wodzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 17:0

86e minuut.
Sisiak passt de bal zonder na te denken. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski passt de bal in één keer door. Elias rent richting de bal. Elias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sobieszczański met een harde bal richting middenveld. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîjanovschi met een sublieme pass. Daar is Elias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kmieć raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nycz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Covaci rent richting de bal. Covaci geeft een hoge lob. Elias is nu in balbezit. Elias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe Zagłębie 14%, Zajadłe Ikary 86%.
Białe Zagłębie - Zajadłe Ikary 18:0