Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Brzeziny FC PIP
meine Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Van Brussel met een sublieme pass. Daar is Linka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fosset verovert de bal door een tackle van achteren. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - FC PIP 1:0

7e minuut.
Cheval bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheval passt de bal zonder na te denken. Dziaduszko is nu in balbezit. Fosset rent richting de bal. Fosset schiet op doel. Kudzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kudzel trapt de bal weg van het doel. Cheval kan de bal niet met de borst controleren. Cheval speelt de bal door. Fosset rent richting de bal. Fosset schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - FC PIP 2:0

14e minuut.
Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko geeft een lange en hoge pass. Alberighi heeft problemen om de bal te vangen. Alberighi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - FC PIP 3:0

22e minuut.
Dziaduszko passt de bal met de wreef. Van Brussel rent richting de bal. Van Brussel passt de bal in één keer door. Alberighi is nu in balbezit. Alberighi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Fosset is nu in balbezit. Fosset haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - FC PIP 4:0

23e minuut.
Dziaduszko onderschept slim de pass. Iwaszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziaduszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Brussel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosset haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Linka met een sublieme pass. Daar is Van Brussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Brussel passt de bal zonder na te denken. Alberighi is nu in balbezit. Alberighi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bratosławski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boguś de bal. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Palach onderschept slim de pass. Palach speelt de bal door. Szweda is nu in balbezit. Tobiaszowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tobiaszowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 33%, FC PIP 67%.
Start Brzeziny - FC PIP 4:0

50e minuut.
Palach speelt de bal door. Alberighi rent richting de bal. Alberighi passt de bal zonder na te denken. Fosset rent richting de bal. Fosset draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - FC PIP 5:0

54e minuut.
Iwaszko is nu in balbezit. Cheval verovert de bal door een tackle van achteren. Cheval speelt de bal door. Dziaduszko is nu in balbezit. Dziaduszko schiet op doel. Kudzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - FC PIP 6:0

60e minuut.
Chaburski rent richting de bal. Alberighi rent richting de bal. Alberighi speelt de bal door. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dziaduszko speelt de bal door. Cheval is nu in balbezit. Cheval passt de bal met de wreef. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosset draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Iloniak met een sublieme pass. Inworp. Van Brussel met de inworp. Alberighi kan de bal niet met de borst controleren. Alberighi geeft een lange en hoge pass. Kudzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cheval bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheval speelt de bal door. Linka rent richting de bal. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Linka probeert naar een medespeler te passen. Cheval is nu in balbezit. Cheval met een sublieme pass. Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski passt de bal met de wreef. Dziaduszko is nu in balbezit. Fosset is nu in balbezit. Fosset schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 15%, FC PIP 85%.
Start Brzeziny - FC PIP 6:0