Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niepokorne Safari FC Hubner
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 23.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Przerada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazon verovert de bal door een tackle van achteren. Sazon passt de bal zonder na te denken. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szotek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Marks heeft problemen om de bal te vangen. Szotek onderschept slim de pass. Młocek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szotek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sazon legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Koszakow met een sublieme pass. Tuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczyński speelt de bal door. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczycha passt de bal met de wreef. Smelik rent richting de bal. Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Noworyta rent richting de bal. Kmieć verovert de bal door een tackle van achteren. Kmieć passt de bal in één keer door. Szotek rent richting de bal. Szotek schiet op doel. Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik probeert naar een medespeler te passen. Szotek heeft problemen om de bal te vangen. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Safari 58%, FC Hubner 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niepokorne Safari - FC Hubner 0:0

59e minuut.
Szotek kopt de bal weg. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik passt de bal met de wreef. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żeromski kopt de bal weg. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieć schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kmieć krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Przerada onderschept slim de pass. Przerada met een sublieme pass. Młocek is nu in balbezit. Szotek verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon onderschept slim de pass. Sazon passt de bal met de wreef. Szotek rent richting de bal. Szotek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Medalik is nu in balbezit. Medalik met een sublieme pass. Kuberski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Safari - FC Hubner 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Safari 50%, FC Hubner 50%.
Niepokorne Safari - FC Hubner 0:1