Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napromieniowani 1 promil gierczyce
Scyzoryk Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 24.4
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Mniś probeert naar een medespeler te passen. Guofan rent richting de bal. Guofan speelt de bal door. Sârgu rent richting de bal. Sârgu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ham met een sublieme pass. Sârgu met een sublieme pass. Guofan is nu in balbezit. Guofan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Samburski de bal onder controle te krijgen. Paal!

11e minuut.
Ham speelt de bal door. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guofan onderschept slim de pass. Guofan haalt uit met een fantastische trap. Kuryło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 1:0

13e minuut.
Ham passt de bal met de wreef. McVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. McVicar geeft een hoge lob. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 2:0

16e minuut.
Kubizna passt de bal in één keer door. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov geeft een hoge lob. Guofan krijgt zijn hoofd ertegen. Kuryło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 3:0

21e minuut.
McVicar probeert de bal aan de voet te houden. Tanović is nu in balbezit. Tanović passt de bal met de wreef. Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. Ham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Tanović heeft problemen om de bal te vangen. Guofan is nu in balbezit. Guofan met een sublieme pass. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rewaj is nu in balbezit. Guofan onderschept slim de pass. Guofan passt de bal zonder na te denken. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napromieniowani 24%, 1 promil gierczyce 76%.
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 3:0

55e minuut.
Tanović speelt de bal door. Guofan speelt de bal door. Sârgu rent richting de bal. Guofan is nu in balbezit. Guofan haalt uit met een fantastische trap. Kuryło bokst de bal weg.

57e minuut.
Ham speelt de bal door. Sârgu heeft problemen om de bal te vangen. Kiciuś is nu in balbezit. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu draait met de bal, schiet en ... Kuryło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mielik probeert naar een medespeler te passen. Kukov kan de bal niet met de borst controleren. Mielik is nu in balbezit. Kukov onderschept slim de pass. Kukov geeft een hoge lob. Kuryło bokst de bal weg. Guofan rent richting de bal. Guofan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 4:0

60e minuut.
Ham speelt de bal door. Małaniak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Lasa. Pérez Lasa krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kubizna is nu in balbezit. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu speelt de bal door. Guofan rent richting de bal. Guofan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
McVicar is nu in balbezit. McVicar passt de bal zonder na te denken. Samburski is nu in balbezit. Guofan onderschept slim de pass. Guofan schiet op doel. Kuryło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ham probeert naar een medespeler te passen. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz begaat een overtreding. Politankiewicz krijgt een gele kaart.

76e minuut.
McVicar met een sublieme pass. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Guofan is nu in balbezit. Guofan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 5:0

85e minuut.
Samburski speelt de bal door. McVicar speelt de bal door. Politankiewicz rent richting de bal. Sârgu onderschept slim de pass. Sârgu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 6:0

90e minuut.
Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov passt de bal met de wreef. Ham rent richting de bal. Ham passt de bal in één keer door. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napromieniowani 20%, 1 promil gierczyce 80%.
Napromieniowani - 1 promil gierczyce 7:0