Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze BKS Budowlani Lublin
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 26.2
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


11e minuut.
Wadas rent richting de bal. Angelescu onderschept slim de pass. Angelescu probeert naar een medespeler te passen. Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak draait met de bal, schiet en ... Śmiechowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 1:0

13e minuut.
Linhares rent richting de bal. Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny passt de bal in één keer door. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Toncu met een sublieme pass. Daar is Półtorak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Półtorak probeert naar een medespeler te passen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linhares is nu in balbezit. Linhares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 2:0

23e minuut.
Przywóski onderschept slim de pass. Angelescu rent richting de bal. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel. Śmiechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 3:0

29e minuut.
Stołeczny is nu in balbezit. Toncu onderschept slim de pass. Toncu passt de bal met de wreef. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 4:0

31e minuut.
Lewy is nu in balbezit. Linhares onderschept slim de pass. Linhares draait met de bal, schiet en ... Kęcki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śmiechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 5:0

33e minuut.
Wadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu speelt de bal door. Klungelig pakt Przywóski de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Śmiechowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Śmiechowicz probeert naar een medespeler te passen. Linhares kopt de bal weg. Kęcki controleert de bal met de borst. Przywóski rent richting de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 32%, BKS Budowlani Lublin 68%.
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 5:0

52e minuut.
Linhares kopt de bal weg. Daar is Angelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelescu met een sublieme pass. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski schiet op doel. Śmiechowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Linhares speelt de bal door. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Linhares met een sublieme pass. Lewy is nu in balbezit. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Śmiechowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 6:0

59e minuut.
Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski speelt de bal door. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 7:0

63e minuut.
Toncu speelt de bal door. Półtorak is nu in balbezit. Półtorak speelt de bal door. Klungelig pakt Toncu de bal. Toncu geeft een lange en hoge pass. Śmiechowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Drabits speelt de bal door. Półtorak is nu in balbezit. Półtorak passt de bal in één keer door. Angelescu rent richting de bal. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Linhares passt de bal zonder na te denken. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel. Śmiechowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Półtorak speelt de bal door. Angelescu rent richting de bal. Angelescu passt de bal in één keer door. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 8:0

79e minuut.
Linhares rent richting de bal. Linhares speelt de bal door. Klungelig pakt Przywóski de bal. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Śmiechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 9:0

81e minuut.
Daar is Toncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toncu met een sublieme pass. Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Toncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncu passt de bal in één keer door. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares schiet op doel. Śmiechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 10:0

84e minuut.
Angelescu onderschept slim de pass. Angelescu speelt de bal door. Przywóski rent richting de bal. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Drabits geeft de bal voor. Lewy rent richting de bal. Linhares onderschept slim de pass. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Śmiechowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Przywóski springt en kopt de bal. Śmiechowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Byśkiniewicz heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kędzierski zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śmiechowicz met een harde bal richting middenveld. Toncu speelt de bal door. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 16%, BKS Budowlani Lublin 84%.
FC GórnikZabrze - BKS Budowlani Lublin 11:0