Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokół Borzęcin 1951 Krakowianka
Normal Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Chodynicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chodynicki passt de bal met de wreef. Chojnacki probeert naar een medespeler te passen. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Żytko rent richting de bal. Żytko speelt de bal door. Pisarski rent richting de bal. Pisarski haalt uit met een fantastische trap. Noszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Borzęcin 1951 - Krakowianka 1:0

36e minuut.
Balcerowicz met een sublieme pass. Daar is Pisarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk met een sublieme pass. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski draait met de bal, schiet en ... Noszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Borzęcin 1951 - Krakowianka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Borzęcin 1951 41%, Krakowianka 59%.
KS Sokół Borzęcin 1951 - Krakowianka 2:0

53e minuut.
Gorczyński kan de bal niet met de borst controleren. Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko speelt de bal door. Klungelig pakt Pisarski de bal. Pisarski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Noszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Milczarek probeert naar een medespeler te passen. Żytko rent richting de bal. Żytko passt de bal met de wreef. Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski draait met de bal, schiet en ... Noszczyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sosna trapt de bal weg van het doel. Janosik kopt de bal weg. Błaszczykowski probeert de bal aan de voet te houden. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sosna niet meer kan verder spelen. Depcik komt het veld opgelopen. Pisarski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fam komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Sierant kopt de bal weg. Fam is nu in balbezit. Fam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Milczarek rent richting de bal. Milczarek speelt de bal door. Fam heeft problemen om de bal te vangen. Fam haalt uit met een fantastische trap. Noszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Borzęcin 1951 - Krakowianka 3:0

87e minuut.
Fam is nu in balbezit. Żytko is nu in balbezit. Fam is nu in balbezit. Fam schiet op doel. Noszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Borzęcin 1951 - Krakowianka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Borzęcin 1951 46%, Krakowianka 54%.
KS Sokół Borzęcin 1951 - Krakowianka 4:0