Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Bydgoszcz La Jazz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Tyliński speelt de bal door. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro met een sublieme pass. Miśkiewicz is nu in balbezit. Miśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Krajewski geeft een lange en hoge pass. Kwiczy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Janczarek de bal onder controle te krijgen. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Wiatrowski rent richting de bal. Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Tyliński geeft de bal voor. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło schiet op doel. Smaczny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bydgoszcz - La Jazz 1:0

33e minuut.
Paszulewicz rent richting de bal. Paszulewicz geeft een hoge lob. Iliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nienażarty speelt de bal door. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański is nu in balbezit. Wlazło rent richting de bal. Wlazło draait met de bal, schiet en ... Smaczny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bydgoszcz 56%, La Jazz 44%.
MKS Bydgoszcz - La Jazz 1:0

46e minuut.
Paszulewicz met een sublieme pass. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro is nu in balbezit. Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Fuzileiro de bal. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański passt de bal in één keer door. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bydgoszcz - La Jazz 2:0

70e minuut.
Wiatrowski rent richting de bal. Lisek rent richting de bal. Wiatrowski begaat een overtreding. Lisek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lisek kan niet meer verder spelen. Chrząszcz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kopaczewski kopt de bal weg. Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz met een sublieme pass. Wlazło rent richting de bal. Wlazło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bydgoszcz - La Jazz 3:0

80e minuut.
Nienażarty geeft een lange en hoge pass. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło rent richting de bal. Wlazło schiet op doel. Smaczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bydgoszcz - La Jazz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bydgoszcz 45%, La Jazz 55%.
MKS Bydgoszcz - La Jazz 4:0