Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0003
  • Stadion: Zduny Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2729
Zduny Dobre Korniszony
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Adamski passt de bal in één keer door. Szczur is nu in balbezit. Szczur haalt uit met een fantastische trap. Słabosz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zduny - Dobre Korniszony 0:1

31e minuut.
Muszka rent richting de bal. Pełczyński onderschept slim de pass. Pełczyński probeert naar een medespeler te passen. Szczur rent richting de bal. Szczur haalt uit met een fantastische trap. Moszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnocki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnocki met een sublieme pass. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Kuchczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietruszka heeft problemen om de bal te vangen. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass. Parczewski met een sublieme pass. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zduny 66%, Dobre Korniszony 34%.
Zduny - Dobre Korniszony 0:1

61e minuut.
Daar is Szczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszka is nu in balbezit. Beczek maakt een afschuwelijke overtreding. Beczek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Kuchczyński probeert naar een medespeler te passen. Adamski is nu in balbezit. Adamski passt de bal met de wreef. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zduny - Dobre Korniszony 0:2

77e minuut.
Długi trapt de bal weg. Szczur kopt de bal weg. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnocki haalt uit met een fantastische trap. Długi bokst de bal weg. Pietruszka met een snelle inworp. Komornicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamski. Adamski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ziomkowski speelt de bal door. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Muszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muszka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fedorczak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zduny 48%, Dobre Korniszony 52%.
Zduny - Dobre Korniszony 0:2