Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0003
  • Stadion: ROW Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
ROW FC GórnikZabrze
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 47
unsatisfactory Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Półtorak de bal. Półtorak passt de bal met de wreef. Angelescu speelt de bal door. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:1

8e minuut.
Toncu kopt de bal weg. Klungelig pakt Linhares de bal. Przywóski rent richting de bal. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Famowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:2

20e minuut.
Strand passt de bal zonder na te denken. Półtorak met een sublieme pass. Przywóski rent richting de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Famowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:3

24e minuut.
Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tomasik de bal. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:4

25e minuut.
Konkiel heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski is nu in balbezit. Konkiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przywóski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toncu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel. Famowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:5

26e minuut.
Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu speelt de bal door. Przywóski kan de bal niet met de borst controleren. Przywóski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tomasik de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Famowski trapt de bal weg. Angelescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Tokmajdo de bal. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:6

30e minuut.
Tokmajdo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kędzierski neemt de hoekschop. Przywóski rent richting de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kędzierski met een sublieme pass. Konkiel rent richting de bal. Toncu onderschept slim de pass. Toncu geeft de bal voor. Przywóski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tomasik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kędzierski met een snelle inworp. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares geeft een hoge lob. Famowski bokst de bal weg. Przywóski springt en kopt de bal. Famowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:7

38e minuut.
Półtorak verovert de bal door een tackle van achteren. Półtorak geeft een hoge lob. Przywóski kopt de bal weg. Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Linhares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:8

39e minuut.
Bagiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bagiński passt de bal in één keer door. Tokmajdo is nu in balbezit. Linhares is nu in balbezit. Linhares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:9

41e minuut.
Kuchar met een snelle inworp. Linhares is nu in balbezit. Linhares passt de bal in één keer door. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Famowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW 87%, FC GórnikZabrze 13%.
ROW - FC GórnikZabrze 0:9

47e minuut.
Linhares met een sublieme pass. Daar is Kędzierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędzierski geeft de bal voor. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Półtorak heeft problemen om de bal te vangen. Półtorak geeft de bal voor. Linhares rent richting de bal. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:10

56e minuut.
Tokmajdo trapt de bal weg. Półtorak is nu in balbezit. Półtorak geeft de bal voor. Przywóski probeert de bal aan de voet te houden. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Famowski trapt de bal weg. Półtorak kopt de bal weg. Tokmajdo controleert de bal met de borst. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu schiet op doel. Famowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Linhares is nu in balbezit. Linhares passt de bal in één keer door. Angelescu rent richting de bal. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Strand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski geeft de bal voor. Angelescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kędzierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski speelt de bal door. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares haalt uit met een fantastische trap. Famowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Daar is Strand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strand passt de bal in één keer door. Kędzierski geeft de bal voor. Przywóski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:11

73e minuut.
Daar is Kulaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu passt de bal met de wreef. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski geeft een lange en hoge pass. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:12

75e minuut.
Bagiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Żwirkowski de bal. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - FC GórnikZabrze 0:13

84e minuut.
Tokmajdo heeft problemen om de bal te vangen. Kobusinski is nu in balbezit. Półtorak onderschept slim de pass. Półtorak geeft een lange en hoge pass. Przywóski krijgt zijn hoofd ertegen. Famowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tomasik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kędzierski met de inworp. Linhares rent richting de bal. Linhares geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Toncu met een sublieme pass. Kędzierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski met een sublieme pass. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW 83%, FC GórnikZabrze 17%.
ROW - FC GórnikZabrze 0:13