Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0003
  • Stadion: La Jazz Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1535
La Jazz Krakowianka
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten waardeloos
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gorczyński rent richting de bal. Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy probeert naar een medespeler te passen. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tomala met een sublieme pass. Janisiów is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abramowski. Abramowski krijgt een gele kaart. Janisiów raakt geblesseerd tijdens het duel. Janisiów met een snel genomen vrije trap. Daar is Samojeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Iliński probeert naar een medespeler te passen. Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal met de wreef. Miśkiewicz is nu in balbezit. Miśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Miśkiewicz rent richting de bal. Gorczyński rent richting de bal. Miśkiewicz onderschept slim de pass. Miśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Noszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Jazz - Krakowianka 1:0

23e minuut.
Kwiczy speelt de bal door. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński onderschept slim de pass. Gorczyński geeft de bal voor. Gwozda geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Jazz 53%, Krakowianka 47%.
La Jazz - Krakowianka 1:0

50e minuut.
Gorczyński rent richting de bal. Iliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chodynicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuzileiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gorczyński speelt de bal door. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz is nu in balbezit. Miśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Noszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Jazz - Krakowianka 2:0

66e minuut.
Gorczyński geeft een lange en hoge pass. Kwiczy heeft problemen om de bal te vangen. Kwiczy probeert naar een medespeler te passen. Miśkiewicz rent richting de bal. Miśkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Ziontkowski de bal onder controle te krijgen. Noszczyk met een sublieme pass. Fuzileiro kopt de bal weg. Miśkiewicz is nu in balbezit. Miśkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Jazz 37%, Krakowianka 63%.
La Jazz - Krakowianka 2:0