Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Bydgoszcz KS Sokół Borzęcin 1951
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Chrząszcz met een sublieme pass. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk passt de bal zonder na te denken. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Chowański verovert de bal door een tackle van achteren. Chowański probeert naar een medespeler te passen. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Błaszczykowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wlazło passt de bal in één keer door. Piwnicki is nu in balbezit. Wlazło onderschept slim de pass. Chowański rent richting de bal. Chowański haalt uit met een fantastische trap. Sosna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Łuczko onderschept slim de pass. Łuczko passt de bal in één keer door. Chrząszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bydgoszcz - KS Sokół Borzęcin 1951 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bydgoszcz 49%, KS Sokół Borzęcin 1951 51%.
MKS Bydgoszcz - KS Sokół Borzęcin 1951 0:1

54e minuut.
Łuczko heeft problemen om de bal te vangen. Łuczko geeft een lange en hoge pass. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wijas heeft problemen om de bal te vangen. Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz begaat een overtreding. Paszulewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bydgoszcz 57%, KS Sokół Borzęcin 1951 43%.
MKS Bydgoszcz - KS Sokół Borzęcin 1951 0:1