Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobre Korniszony Stepujące Wróble
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pisz kopt de bal weg. Daar is Tkaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurowski haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Mientus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Żuk is nu in balbezit. Muchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowski speelt de bal door. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Żuk geeft een hoge lob. Daar is Kaźmierkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pełczyński probeert naar een medespeler te passen. Szczur rent richting de bal. Putowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczur raakt geblesseerd tijdens het duel. Pełczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Łęgowski met een snelle inworp. Kurowski is nu in balbezit. Kurowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szczur de bal. Szczur schiet op doel. Mientus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Korniszony 43%, Stepujące Wróble 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobre Korniszony - Stepujące Wróble 0:0

48e minuut.
Pełczyński passt de bal in één keer door. Kurowski is nu in balbezit. Kurowski met een sublieme pass. Szczur rent richting de bal. Szczur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurowski onderschept slim de pass. Dębicki begaat een overtreding. Dębicki krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Świrski onderschept slim de pass. Parczewski rent richting de bal. Świrski onderschept slim de pass. Świrski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Muchowski heeft problemen om de bal te vangen. Muchowski geeft een lange en hoge pass. Parczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pranga rent richting de bal. Pranga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Korniszony 54%, Stepujące Wróble 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobre Korniszony - Stepujące Wróble 0:0