Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yyyyyy2023 Dobre Korniszony
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Beczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budnicki. Beczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Beczek wilt de vrije trap nemen. Szlachta kopt de bal weg. Adamski is nu in balbezit. Adamski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Płoszaj de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski is nu in balbezit. Brzęczek begaat een overtreding. Brzęczek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Beczek is nu in balbezit. Beczek passt de bal in één keer door. Szczur rent richting de bal. Szczur draait met de bal, schiet en ... Płoszaj heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pisz neemt de hoekschop. Chrapek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Adamski probeert naar een medespeler te passen. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz begaat een overtreding. Radzewicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pisz kopt de bal weg. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczur is nu in balbezit. Beczek rent richting de bal. Beczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Geppert met de inworp. Brzęczek rent richting de bal. Adamski rent richting de bal. Adamski probeert naar een medespeler te passen. Beczek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yyyyyy2023 57%, Dobre Korniszony 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yyyyyy2023 - Dobre Korniszony 0:0

74e minuut.
Geppert is nu in balbezit. Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert begaat een overtreding. Geppert krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Łęgowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Templak komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Żuk passt de bal zonder na te denken. Brzęczek is nu in balbezit. Adamski rent richting de bal. Brzęczek verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczek haalt uit met een fantastische trap. Długi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yyyyyy2023 55%, Dobre Korniszony 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yyyyyy2023 - Dobre Korniszony 0:0