Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Gato FC FC GórnikZabrze
Normal Tactiek 433
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Ryszko probeert de bal aan de voet te houden. Przywóski kopt de bal weg. Cabała heeft problemen om de bal te vangen. Linhares is nu in balbezit. Linhares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kotecki probeert naar een medespeler te passen. Najdecki kopt de bal weg. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko is nu in balbezit. Ryszko draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Patenkiewicz kopt de bal weg. Toncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncu geeft de bal voor. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Jasiński is nu in balbezit. Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Linhares speelt de bal door. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:1

10e minuut.
Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski passt de bal met de wreef. Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:2

11e minuut.
Linhares probeert de bal aan de voet te houden. Toncu rent richting de bal. Toncu passt de bal in één keer door. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski schiet op doel. Kotecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak geeft de bal voor. Klungelig pakt Linhares de bal. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:3

13e minuut.
Kędzierski speelt de bal door. Linhares is nu in balbezit. Linhares passt de bal in één keer door. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Toncu kopt de bal weg. Klungelig pakt Przywóski de bal. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski is nu in balbezit. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Półtorak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zega komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Powiecko verovert de bal door een tackle van achteren. Powiecko met een sublieme pass. Najdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko rent richting de bal. Ryszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Kotecki trapt de bal weg. Angelescu kopt de bal weg. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:4

32e minuut.
Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares onderschept slim de pass. Linhares geeft een hoge lob. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Kotecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merchel heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski rent richting de bal. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:5

36e minuut.
Toncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncu passt de bal met de wreef. Kędzierski speelt de bal door. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Merchel geeft een hoge lob. Drabits is nu in balbezit. Drabits geeft de bal voor. Przywóski springt en kopt de bal. Kotecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Toncu onderschept slim de pass. Toncu geeft de bal voor. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu rent richting de bal. Angelescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski met een sublieme pass. Jasiński heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:6

42e minuut.
Koń geeft de bal voor. Linhares kopt de bal weg. Angelescu met een sublieme pass. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kotecki trapt de bal weg van het doel. Zega kopt de bal weg. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel. Kotecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Juszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Przywóski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toncu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:7

44e minuut.
Patenkiewicz geeft de bal voor. Powiecko kopt de bal weg. Koń probeert de bal aan de voet te houden. Ryszko rent richting de bal. Ryszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Toncu kopt de bal weg. Linhares is nu in balbezit. Linhares geeft een lange en hoge pass. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gato FC 74%, FC GórnikZabrze 26%.
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:7

48e minuut.
Zega verovert de bal door een tackle van achteren. Zega geeft een lange en hoge pass. Cabała kopt de bal weg. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Angelescu geeft een lange en hoge pass. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Linhares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Toncu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:8

52e minuut.
Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Drabits is nu in balbezit. Drabits geeft een lange en hoge pass. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:9

58e minuut.
Toncu speelt de bal door. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski met een sublieme pass. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kotecki trapt de bal weg van het doel. Angelescu kopt de bal weg. Przywóski probeert de bal aan de voet te houden. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Cabała de bal. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Cabała probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel geeft de bal voor. Strand kopt de bal weg. Linhares is nu in balbezit. Linhares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:10

65e minuut.
Patenkiewicz speelt de bal door. Juszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:11

67e minuut.
Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu passt de bal met de wreef. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Kotecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:12

68e minuut.
Ryszko heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski is nu in balbezit. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Angelescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Przywóski de bal. Merchel rent richting de bal. Przywóski onderschept slim de pass. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:13

73e minuut.
Daar is Linhares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linhares passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Przywóski de bal. Przywóski schiet op doel. Kotecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:14

75e minuut.
Zega passt de bal in één keer door. Drabits probeert naar een medespeler te passen. Linhares rent richting de bal. Angelescu rent richting de bal. Angelescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Przywóski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:15

81e minuut.
Kotecki met een harde bal richting middenveld. Toncu kopt de bal weg. Daar is Merchel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kotecki trapt de bal weg. Angelescu kopt de bal weg. Przywóski rent richting de bal. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kotecki trapt de bal weg van het doel. Toncu is nu in balbezit. Toncu passt de bal in één keer door. Przywóski rent richting de bal. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Linhares is nu in balbezit. Linhares passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Merchel de bal. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gato FC 91%, FC GórnikZabrze 9%.
El Gato FC - FC GórnikZabrze 0:16