Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze El Gato FC
433 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 17.3
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares met een sublieme pass. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Kotecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - El Gato FC 1:0

7e minuut.
Kędzierski probeert de bal met de borst te controleren. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kędzierski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kędzierski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Toncu is nu in balbezit. Toncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Przywóski de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Kotecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - El Gato FC 2:0

13e minuut.
Przywóski schiet op doel. Kotecki speelt de bal door. Toncu kopt de bal weg. Przywóski kan de bal niet met de borst controleren. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Linhares kopt de bal weg. Jasiński heeft problemen om de bal te vangen. Toncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Kotecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Angelescu passt de bal in één keer door. Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak geeft een hoge lob. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koń probeert naar een medespeler te passen. Półtorak probeert naar een medespeler te passen. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Kotecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Angelescu de bal. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Kotecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - El Gato FC 3:0

26e minuut.
Jasiński is nu in balbezit. Linhares onderschept slim de pass. Linhares passt de bal met de wreef. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Kotecki bokst de bal weg.

30e minuut.
Toncu is nu in balbezit. Toncu met een sublieme pass. Półtorak rent richting de bal. Półtorak geeft een hoge lob. Przywóski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - El Gato FC 4:0

31e minuut.
Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Merchel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Toncu probeert naar een medespeler te passen. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cabała ... Strafschop! Linhares raakt geblesseerd tijdens het duel. Toncu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Juszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Kotecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kotecki trapt de bal weg. Toncu kopt de bal weg. Klungelig pakt Przywóski de bal. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Jasiński is nu in balbezit. Linhares onderschept slim de pass. Linhares geeft een lange en hoge pass. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kotecki trapt de bal weg van het doel. Toncu heeft problemen om de bal te vangen. Toncu kopt de bal weg. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Kotecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merchel heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - El Gato FC 5:0

43e minuut.
Drabits geeft een lange en hoge pass. Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak passt de bal in één keer door. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 17%, El Gato FC 83%.
FC GórnikZabrze - El Gato FC 5:0

48e minuut.
Angelescu passt de bal zonder na te denken. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares speelt de bal door. Przywóski rent richting de bal. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Drabits onderschept slim de pass. Drabits probeert naar een medespeler te passen. Linhares is nu in balbezit. Daar is Przywóski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywóski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Angelescu springt en kopt de bal. Klungelig pakt Przywóski de bal. Angelescu is nu in balbezit. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabits verovert de bal door een tackle van achteren. Toncu speelt de bal door. Przywóski rent richting de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Rzeźniczak komt het veld opgelopen. Malcher komt het veld opgelopen. Wrzosek komt het veld opgelopen. Michnowicz komt het veld opgelopen. Wrzosek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Toncu speelt de bal door. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski speelt de bal door. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu haalt uit met een fantastische trap. Kotecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - El Gato FC 6:0

67e minuut.
Powiecko is nu in balbezit. Strand onderschept slim de pass. Strand geeft een hoge lob. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu passt de bal in één keer door. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Przywóski de bal. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Malcher is nu in balbezit. Toncu speelt de bal door. Klungelig pakt Przywóski de bal. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rzeźniczak onderschept slim de pass. Rzeźniczak geeft een hoge lob. Patenkiewicz rent richting de bal. Michnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Michnowicz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Wrzosek geeft een hoge lob. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Michnowicz de bal. Michnowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu speelt de bal door. Klungelig pakt Michnowicz de bal. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Patenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Michnowicz met de inworp. Strand probeert de bal met de borst te controleren. Strand geeft een lange en hoge pass. Kotecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Przywóski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - El Gato FC 7:0

89e minuut.
Najdecki is nu in balbezit. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiński rent richting de bal. Przywóski onderschept slim de pass. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 14%, El Gato FC 86%.
FC GórnikZabrze - El Gato FC 7:0