Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0003
  • Stadion: La Jazz Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2755
La Jazz FcAlkoholikipl
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Buniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buniek haalt uit met een fantastische trap. Smaczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Jazz - FcAlkoholikipl 0:1

11e minuut.
Inworp. Wultański met een snelle inworp. Pesel rent richting de bal. Krupski is nu in balbezit. Krupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Krupski passt de bal in één keer door. Buniek is nu in balbezit. Kopaczewski is nu in balbezit. Buniek onderschept slim de pass. Buniek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Smaczny trapt de bal weg van het doel. Janisiów probeert naar een medespeler te passen. Miśkiewicz rent richting de bal. Miśkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Jazz - FcAlkoholikipl 1:1

31e minuut.
Wultański met de inworp. Atłachowicz rent richting de bal. Atłachowicz passt de bal met de wreef. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Bajzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Jazz - FcAlkoholikipl 2:1

44e minuut.
Kwiczy is nu in balbezit. Krupski is nu in balbezit. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski onderschept slim de pass. Krupski geeft een lange en hoge pass. Smaczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tylki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Jazz - FcAlkoholikipl 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Jazz 64%, FcAlkoholikipl 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Jazz - FcAlkoholikipl 2:2

56e minuut.
Buniek geeft een hoge lob. Smaczny met een sublieme pass. Atłachowicz kopt de bal weg. Daar is Miśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miśkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesel onderschept slim de pass. Pesel geeft een lange en hoge pass. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek geeft de bal voor. Smaczny bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Inworp. Jachymiak met een snelle inworp. Kubatek geeft de bal voor. Buniek rent richting de bal. Buniek haalt uit met een fantastische trap. Smaczny bokst de bal weg.

65e minuut.
Fuzileiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jachymiak met een snelle inworp. Kulaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulaszewski geeft een hoge lob. Smaczny bokst de bal weg. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

71e minuut.
Kędziora geeft een hoge lob. Tylki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubatek begaat een overtreding. Kubatek krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy geeft de bal voor. Inworp. Kulaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański geeft een hoge lob. Smaczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Jazz 64%, FcAlkoholikipl 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Jazz - FcAlkoholikipl 2:2