Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Budowlani Lublin El Gato FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Merchel kopt de bal weg. Jasiński probeert de bal aan de voet te houden. Rześny probeert naar een medespeler te passen. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Budowlani Lublin - El Gato FC 1:0

25e minuut.
Wadas is nu in balbezit. Wadas geeft een hoge lob. Juszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rześny rent richting de bal. Rześny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Budowlani Lublin - El Gato FC 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Wadas de bal. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny probeert naar een medespeler te passen. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Kotecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabała kopt de bal weg. Osajda kan de bal niet met de borst controleren. Osajda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Budowlani Lublin 41%, El Gato FC 59%.
BKS Budowlani Lublin - El Gato FC 2:0

69e minuut.
Lewy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łabuś met de inworp. Najdecki rent richting de bal. Najdecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Śmiechowicz met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rześny de bal. Rześny passt de bal met de wreef. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Podsiadły, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimnicki geeft een hoge lob. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Budowlani Lublin 48%, El Gato FC 52%.
BKS Budowlani Lublin - El Gato FC 2:0