Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Bydgoszcz FcAlkoholikipl
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Łuczko geeft een hoge lob. Gęsior heeft problemen om de bal te vangen. Gęsior met een sublieme pass. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski geeft een hoge lob. Kubatek rent richting de bal. Kubatek haalt uit met een fantastische trap. Nowomiejski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bogdanowicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bydgoszcz - FcAlkoholikipl 0:1

28e minuut.
Krupski verovert de bal door een tackle van achteren. Krupski speelt de bal door. Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szulimowski onderschept slim de pass. Chowański is nu in balbezit. Chowański met een sublieme pass. Wlazło rent richting de bal. Wlazło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bydgoszcz 60%, FcAlkoholikipl 40%.
MKS Bydgoszcz - FcAlkoholikipl 0:1

49e minuut.
Pesel is nu in balbezit. Pesel passt de bal in één keer door. Wlazło rent richting de bal. Wlazło haalt uit met een fantastische trap. Bajzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Bydgoszcz - FcAlkoholikipl 1:1

51e minuut.
Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krupski. Chowański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paszulewicz met een snel genomen vrije trap. Daar is Kędziora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Nowomiejski trapt de bal weg van het doel. Kulaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski passt de bal in één keer door. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bydgoszcz - FcAlkoholikipl 2:1

58e minuut.
Łuczko rent richting de bal. Łuczko geeft de bal voor. Gęsior rent richting de bal. Szulimowski onderschept slim de pass. Szulimowski geeft een hoge lob. Nowomiejski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Łuczko met een sublieme pass. Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz met een sublieme pass. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gęsior neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bydgoszcz - FcAlkoholikipl 3:1

87e minuut.
Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kulaszewski is nu in balbezit. Kulaszewski passt de bal met de wreef. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło schiet op doel. Bajzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bydgoszcz 48%, FcAlkoholikipl 52%.
MKS Bydgoszcz - FcAlkoholikipl 3:1