Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcAlkoholikipl MKS Bydgoszcz
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior onderschept slim de pass. Gęsior probeert naar een medespeler te passen. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulaszewski. Kulaszewski krijgt een gele kaart. Wlazło raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lisek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nienażarty passt de bal met de wreef. Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło schiet op doel. Chrapek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wultański rent richting de bal. Tyliński onderschept slim de pass. Tyliński passt de bal met de wreef. Wlazło rent richting de bal. Wlazło draait met de bal, schiet en ... Bajzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lisek passt de bal in één keer door. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora passt de bal zonder na te denken. Spaczyński rent richting de bal. Spaczyński geeft een lange en hoge pass. Bajzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcAlkoholikipl 49%, MKS Bydgoszcz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcAlkoholikipl - MKS Bydgoszcz 0:0

50e minuut.
Spaczyński geeft een hoge lob. Wlazło rent richting de bal. Chrapek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chrapek krijgt een gele kaart. Wlazło raakt geblesseerd tijdens het duel. Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Wlazło legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Jachymiak met de inworp. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek geeft een lange en hoge pass. Buniek is nu in balbezit. Buniek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nowomiejski met een harde bal richting middenveld. Kulaszewski probeert naar een medespeler te passen. Wijas heeft problemen om de bal te vangen. Buniek rent richting de bal. Buniek draait met de bal, schiet en ... Nowomiejski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nowomiejski probeert naar een medespeler te passen. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek met een sublieme pass. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcAlkoholikipl 33%, MKS Bydgoszcz 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcAlkoholikipl - MKS Bydgoszcz 0:0