Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opole Cats Orkan Września
541 Tactiek 451
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 34.9
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Veizaga geeft een hoge lob. Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Spyratos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Orkan Września 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Wołoszyn de bal. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rochacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Eidery neemt de penalty, wat een uithaal! Spyratos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 34%, Orkan Września 66%.
Opole Cats - Orkan Września 1:0

50e minuut.
Semik passt de bal in één keer door. Eidery rent richting de bal. Eidery passt de bal in één keer door. Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Bartoletti de bal. Bartoletti geeft een lange en hoge pass. Semik rent richting de bal. Rochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rochacki schiet op doel. Spyratos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Wołoszyn met een sublieme pass. Frycz is nu in balbezit. Frycz met een sublieme pass. Krzyształowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyształowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery is nu in balbezit. Eidery passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iglesias de bal. Iglesias geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 45%, Orkan Września 55%.
Opole Cats - Orkan Września 1:0