Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niemil KS M Z K S Arka Gdynia
442 Tactiek yyyyyyy bagno
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 29.7
average Schieten hopeless
average Passen weak
weak Verdedigen good


5e minuut.
Germanek probeert de bal met de borst te controleren. Bitāns rent richting de bal. Bosinceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bosinceanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - M Z K S Arka Gdynia 1:0

12e minuut.
Malicki passt de bal met de wreef. Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Naruszewicz passt de bal zonder na te denken. Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski speelt de bal door. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niemil KS 58%, M Z K S Arka Gdynia 42%.
Niemil KS - M Z K S Arka Gdynia 1:0

49e minuut.
Gual onderschept slim de pass. Naruszewicz met een sublieme pass. Germanek is nu in balbezit. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ... Noce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - M Z K S Arka Gdynia 2:0

66e minuut.
Erstad verovert de bal door een tackle van achteren. Erstad speelt de bal door. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - M Z K S Arka Gdynia 2:1

67e minuut.
Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorelainen begaat een overtreding. Bosinceanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naruszewicz met een snel genomen vrije trap. Grześkowiak rent richting de bal. Erstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grześkowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Grześkowiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vuorelainen rent richting de bal. Vuorelainen passt de bal met de wreef. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Grudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niemil KS - M Z K S Arka Gdynia 2:2

76e minuut.
Rico passt de bal met de wreef. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grudzień. Tsz Yeung raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gual neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Grudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung schiet op doel. Grudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - M Z K S Arka Gdynia 2:3

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grudziński niet meer kan verder spelen. Plata komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Vasilić verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilić passt de bal met de wreef. Bitāns speelt de bal door. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Voştinar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rico de bal. Rico passt de bal zonder na te denken. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - M Z K S Arka Gdynia 2:4

89e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak passt de bal in één keer door. Malicki is nu in balbezit. Klungelig pakt Malicki de bal. Malicki haalt uit met een fantastische trap. Noce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niemil KS 63%, M Z K S Arka Gdynia 37%.
Niemil KS - M Z K S Arka Gdynia 2:4