Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieskalani Dziki Dzik GW
1 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.3 gemiddelde waardering 18.9
tragic Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Buffa passt de bal in één keer door. Mosiej rent richting de bal. Mosiej passt de bal in één keer door. Linka is nu in balbezit. Linka draait met de bal, schiet en ... Naliwajko bokst de bal weg.

13e minuut.
Rychter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öğüt met de inworp. Buffa is nu in balbezit. Buffa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gałan de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gałan passt de bal met de wreef. Maltež rent richting de bal. Gałan rent richting de bal. Piwowar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Mosiej geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rychter de bal onder controle te krijgen. Buffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - Dziki Dzik GW 1:0

38e minuut.
Szymkiewicz speelt de bal door. Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan passt de bal in één keer door. Buffa rent richting de bal. Buffa haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 54%, Dziki Dzik GW 46%.
Nieskalani - Dziki Dzik GW 1:0

48e minuut.
Noica rent richting de bal. Gałan verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan met een sublieme pass. Klungelig pakt Piwowar de bal. Piwowar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Naliwajko speelt de bal door. Klungelig pakt Piwowar de bal. Lepra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepra krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Piwowar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar probeert naar een medespeler te passen. Bućko heeft problemen om de bal te vangen. Garstka rent richting de bal. Garstka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Piwowar probeert naar een medespeler te passen. Głodkowski geeft een hoge lob. Foksinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Foksinski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Konno de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gałan geeft de bal voor. Głodkowski geeft een lange en hoge pass. Konno heeft problemen om de bal te vangen. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Słodyczka rent richting de bal. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Garstka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garstka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 55%, Dziki Dzik GW 45%.
Nieskalani - Dziki Dzik GW 1:0