Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podwodne Kartacze BBJ Racovia1921
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak onderschept slim de pass. Czerniak probeert naar een medespeler te passen. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mirwa is nu in balbezit. Giesa onderschept slim de pass. Luczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giesa raakt geblesseerd tijdens het duel. Giesa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - BBJ Racovia1921 0:1

21e minuut.
Mirwa met de inworp. Luczak rent richting de bal. Giesa begaat een overtreding. Giesa krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Arndt is nu in balbezit. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski met een sublieme pass. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Podwodne Kartacze - BBJ Racovia1921 1:1

33e minuut.
Giesa passt de bal zonder na te denken. Brzydkowski rent richting de bal. Brzydkowski geeft een hoge lob. Daar is Jaworowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworowski draait met de bal, schiet en ... Krużycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podwodne Kartacze 67%, BBJ Racovia1921 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Podwodne Kartacze - BBJ Racovia1921 1:1

49e minuut.
Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliszek is nu in balbezit. Kieliszek schiet op doel. Krużycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - BBJ Racovia1921 1:2

57e minuut.
Zambrowski geeft een lange en hoge pass. Luczak rent richting de bal. Sulewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulewski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Luczak met een sublieme pass. Łukomski is nu in balbezit. Łukomski passt de bal met de wreef. Szczuka rent richting de bal. Szczuka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Jaworowski geeft een lange en hoge pass. Sekielski rent richting de bal. Sekielski passt de bal zonder na te denken. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap. Krużycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podwodne Kartacze 53%, BBJ Racovia1921 47%.
Podwodne Kartacze - BBJ Racovia1921 1:2