Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opole Cats M Z K S Arka Gdynia
541 Tactiek yyyyyyy bagno
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 29.7
average Schieten hopeless
adequate Passen weak
average Verdedigen very good


5e minuut.
Vuorelainen met de inworp. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Vasilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilić met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vuorelainen met een sublieme pass. Konarzewski rent richting de bal. Andrade maakt een afschuwelijke overtreding. Andrade krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Iglesias met een snelle inworp. Eidery rent richting de bal. Eidery geeft een lange en hoge pass. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - M Z K S Arka Gdynia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 52%, M Z K S Arka Gdynia 48%.
Opole Cats - M Z K S Arka Gdynia 1:0

50e minuut.
Inworp. Iglesias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak passt de bal met de wreef. Veizaga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bernardes kopt de bal weg. Veizaga controleert de bal met de borst. Veizaga met een sublieme pass. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Botezatu geeft een hoge lob. Daar is Bernardes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 53%, M Z K S Arka Gdynia 47%.
Opole Cats - M Z K S Arka Gdynia 1:0