Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Września Niemil KS
451 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen weak


29e minuut.
Simeonkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Augestrand met een snelle inworp. Krzyształowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyształowicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Brzozewski de bal. Germanek is nu in balbezit. Brzozewski begaat een overtreding. Brzozewski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Germanek met een sublieme pass. Pasierb is nu in balbezit. Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ... Spyratos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Germanek is nu in balbezit. Germanek heeft problemen om de bal te vangen. Germanek speelt de bal door. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Września 48%, Niemil KS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orkan Września - Niemil KS 0:0

47e minuut.
Malicki rent richting de bal. Voştinar is nu in balbezit. Malicki met een sublieme pass. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Malicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semik onderschept slim de pass. Semik probeert naar een medespeler te passen. Krzyształowicz is nu in balbezit. Krzyształowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - Niemil KS 1:0

84e minuut.
Pasierb speelt de bal door. Bosinceanu probeert naar een medespeler te passen. Voştinar rent richting de bal. Voştinar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orkan Września - Niemil KS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Września 49%, Niemil KS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orkan Września - Niemil KS 1:1