Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podwodne Kartacze Fc Dinusie
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Szczuka rent richting de bal. Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka schiet op doel. Burzyk kopt de bal weg. Bogusławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Papierkowski de bal. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Fc Dinusie 1:0

15e minuut.
Burzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łukomski is nu in balbezit. Junik met een sublieme pass. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Fc Dinusie 2:0

24e minuut.
Junik verovert de bal door een tackle van achteren. Junik geeft een hoge lob. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata onderschept slim de pass. Sałata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podwodne Kartacze 43%, Fc Dinusie 57%.
Podwodne Kartacze - Fc Dinusie 2:0

47e minuut.
Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczorek passt de bal in één keer door. Czyż is nu in balbezit. Czyż passt de bal in één keer door. Pryliński onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Boryczka neemt de hoekschop. Doeltrap. Pryliński met een harde bal richting middenveld. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka haalt uit met een fantastische trap. Bogusławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Fc Dinusie 3:0

55e minuut.
Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak passt de bal zonder na te denken. Bucki geeft een hoge lob. Burzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzyk draait met de bal, schiet en ... Bogusławski bokst de bal weg.

72e minuut.
Czyż verovert de bal door een tackle van achteren. Popecki rent richting de bal. Popecki passt de bal in één keer door. Sałata is nu in balbezit. Sałata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Junik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski rent richting de bal. Łukomski probeert naar een medespeler te passen. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szteter probeert naar een medespeler te passen. Luczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junik. Junik krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Czerniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucki controleert de bal met de borst. Bucki met een sublieme pass. Łukomski rent richting de bal. Łukomski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Fc Dinusie 4:0

86e minuut.
Mirwa rent richting de bal. Stadnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirwa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Szteter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Fc Dinusie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podwodne Kartacze 39%, Fc Dinusie 61%.
Podwodne Kartacze - Fc Dinusie 5:0