Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Barcelona Opole Cats
433 Tactiek 541
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Andrade geeft de bal voor. Klungelig pakt Chełminiak de bal. Chełminiak passt de bal in één keer door. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 0:1

9e minuut.
Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun met een sublieme pass. Koziarzewski rent richting de bal. Rochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bihun is nu in balbezit. Eidery verovert de bal door een tackle van achteren. Eidery speelt de bal door. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Gollus bokst de bal weg.

27e minuut.
Parkitny is nu in balbezit. Bartoletti onderschept slim de pass. Bartoletti met een sublieme pass. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Veizaga verovert de bal door een tackle van achteren. Veizaga geeft een lange en hoge pass. Kapitan heeft problemen om de bal te vangen. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 0:2

37e minuut.
Parkitny geeft de bal voor. Klungelig pakt Chełkowski de bal. Gawkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski schiet op doel. Zacharski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Barcelona 62%, Opole Cats 38%.
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:2

50e minuut.
Rochacki is nu in balbezit. Veizaga is nu in balbezit. Veizaga geeft een hoge lob. Rochacki rent richting de bal. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chełkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veizaga probeert naar een medespeler te passen. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:4

54e minuut.
Klungelig pakt Dróżdż de bal. Chełminiak is nu in balbezit. Kurzeja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chełminiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Chełminiak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:5

57e minuut.
Kurzeja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eidery rent richting de bal. Eidery met een sublieme pass. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:6

70e minuut.
Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak met een sublieme pass. Iglesias met een sublieme pass. Bartoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoletti geeft een hoge lob. Paal! Gollus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rochacki rent richting de bal. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:7

79e minuut.
Morón Vizcaíno speelt de bal door. Eidery speelt de bal door. Veizaga met een sublieme pass. Rochacki rent richting de bal. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:8

80e minuut.
Bihun is nu in balbezit. Chełminiak onderschept slim de pass. Chełminiak met een sublieme pass. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Morón Vizcaíno is nu in balbezit. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak passt de bal met de wreef. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki draait met de bal, schiet en ... Gollus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Morón Vizcaíno speelt de bal door. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery passt de bal met de wreef. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Barcelona 85%, Opole Cats 15%.
Ajax Barcelona - Opole Cats 1:8