Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niemil KS Podwodne Kartacze
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Łukomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naruszewicz. Łukomski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bucki met een snel genomen vrije trap. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Bosinceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malicki rent richting de bal. Malicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Voştinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voştinar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mirwa geeft de bal voor. Czerniak speelt de bal door. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka draait met de bal, schiet en ... Grudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 0:1

26e minuut.
Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosinceanu onderschept slim de pass. Bosinceanu met een sublieme pass. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 1:1

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grześkowiak zal de hoekschop nemen. Bosinceanu springt en kopt de bal. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar schiet op doel. Krużycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niemil KS 47%, Podwodne Kartacze 53%.
Niemil KS - Podwodne Kartacze 2:1

47e minuut.
Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki passt de bal in één keer door. Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ... Krużycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 3:1

49e minuut.
Voştinar krijgt zijn hoofd ertegen. Pryliński heeft problemen om de bal te vangen. Krużycki probeert wanhopig de bal te grijpen. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 4:1

55e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Malicki geeft de bal voor. Daar is Brylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 5:1

62e minuut.
Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. Malicki speelt de bal door. Voştinar rent richting de bal. Voştinar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 6:1

64e minuut.
Simeonkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grześkowiak de bal. Grześkowiak speelt de bal door. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar met een sublieme pass. Paal!

71e minuut.
Bucki rent richting de bal. Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Malicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Voştinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voştinar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 7:1

74e minuut.
Luczak is nu in balbezit. Luczak probeert naar een medespeler te passen. Grudzień bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grudzień geeft een lange en hoge pass. Malicki rent richting de bal. Malicki met een sublieme pass. Daar is Voştinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voştinar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niemil KS - Podwodne Kartacze 8:1

86e minuut.
Inworp. Mirwa met een snelle inworp. Daar is Luczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Malicki kopt de bal weg. Daar is Pryliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niemil KS 21%, Podwodne Kartacze 79%.
Niemil KS - Podwodne Kartacze 8:1