Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziki Dzik GW Niemil KS
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 32.6
weak Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Malicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gałan de bal. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu schiet op doel. Naliwajko bokst de bal weg.

17e minuut.
Szymkiewicz speelt de bal door. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki geeft een hoge lob. Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Grześkowiak probeert naar een medespeler te passen. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko met een sublieme pass. Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Malicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iwaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malicki met een sublieme pass. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gałan onderschept slim de pass. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki speelt de bal door. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziki Dzik GW 70%, Niemil KS 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziki Dzik GW - Niemil KS 0:0

47e minuut.
Daar is Sierakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak geeft een hoge lob. Germanek rent richting de bal. Germanek haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Szymkiewicz is nu in balbezit. Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Malicki passt de bal met de wreef. Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosinceanu draait met de bal, schiet en ... Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bosinceanu schiet op doel. Naliwajko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Malicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malicki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Dzik GW - Niemil KS 0:1

70e minuut.
Sanguszko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Germanek met de inworp. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Simeonkov kopt de bal weg. Malicki is nu in balbezit. Malicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bosinceanu de bal. Bosinceanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Grudzień heeft problemen om de bal te vangen. Grudzień geeft de bal voor. Germanek kopt de bal weg. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Dzik GW - Niemil KS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziki Dzik GW 77%, Niemil KS 23%.
Dziki Dzik GW - Niemil KS 0:2