Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieskalani M Z K S Arka Gdynia
1 Tactiek yyyyyyy bagno
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 28.4
hopeless Schieten tragic
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen adequate


11e minuut.
Bitāns geeft een lange en hoge pass. Rico kopt de bal weg. Maltež controleert de bal met de borst. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mosiej rent richting de bal. Szmek onderschept slim de pass. Met opzet legt Mosiej zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mosiej moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mosiej schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzuini met de inworp. Klungelig pakt Noica de bal. Vuorelainen rent richting de bal. Vuorelainen draait met de bal, schiet en ... Kwasiborski bokst de bal weg.

24e minuut.
Anzuini kopt de bal weg. Grzelczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rico speelt de bal door. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - M Z K S Arka Gdynia 0:1

33e minuut.
Erstad onderschept slim de pass. Gual bereikt de bal nog maar net als eerste. Gual passt de bal zonder na te denken. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Kwasiborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rico rent richting de bal. Rico met een sublieme pass. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Kwasiborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - M Z K S Arka Gdynia 0:2

42e minuut.
Inworp. Anzuini met een snelle inworp. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorelainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorelainen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 74%, M Z K S Arka Gdynia 26%.
Nieskalani - M Z K S Arka Gdynia 0:2

49e minuut.
Noica rent richting de bal. Vuorelainen onderschept slim de pass. Vuorelainen probeert naar een medespeler te passen. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Noica rent richting de bal. Vuorelainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorelainen speelt de bal door. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - M Z K S Arka Gdynia 0:3

62e minuut.
Erstad geeft een hoge lob. Noica kopt de bal weg. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa onderschept slim de pass. Buffa schiet op doel. Noce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rico met een sublieme pass. Vuorelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorelainen passt de bal zonder na te denken. Gual rent richting de bal. Gual draait met de bal, schiet en ... Kwasiborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - M Z K S Arka Gdynia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 84%, M Z K S Arka Gdynia 16%.
Nieskalani - M Z K S Arka Gdynia 0:4