Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opole Cats Sigmoszki
541 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Hrehoruk is nu in balbezit. Chełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Chełminiak speelt de bal door. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Sigmoszki 1:0

9e minuut.
Barbachowski geeft de bal voor. Inworp. Veizaga met de inworp. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żuberek trapt de bal weg. Eidery kopt de bal weg. Rochacki rent richting de bal. Rochacki draait met de bal, schiet en ... Żuberek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak haalt uit met een fantastische trap. Żuberek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Eidery rent richting de bal. Eidery met een sublieme pass. Chełminiak is nu in balbezit. Rochacki rent richting de bal. Rochacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias rent richting de bal. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Rochacki rent richting de bal. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Sigmoszki 2:0

16e minuut.
Konojadzki is nu in balbezit. Eidery verovert de bal door een tackle van achteren. Eidery met een sublieme pass. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chełminiak rent richting de bal. Eidery rent richting de bal. Eidery met een sublieme pass. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Sigmoszki 3:0

24e minuut.
Rochacki is nu in balbezit. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery met een sublieme pass. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Sigmoszki 4:0

27e minuut.
Barbachowski geeft de bal voor. Morón Vizcaíno geeft een hoge lob. Bystrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Barbachowski geeft de bal voor. Stanny rent richting de bal. Stanny passt de bal zonder na te denken. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rochacki rent richting de bal. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Sigmoszki 5:0

31e minuut.
Konojadzki probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Stanny met een snelle inworp. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Chełminiak de bal. Chełminiak probeert naar een medespeler te passen. Hrehoruk is nu in balbezit. Rochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rochacki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Sigmoszki 6:0

42e minuut.
Klungelig pakt Chełkowski de bal. Chełkowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Muczek de bal onder controle te krijgen. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Lizusowicz de bal. Veizaga rent richting de bal. Veizaga geeft een hoge lob. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 34%, Sigmoszki 66%.
Opole Cats - Sigmoszki 6:0

47e minuut.
Bukowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias speelt de bal door. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Veizaga passt de bal zonder na te denken. Daar is Konojadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eidery speelt de bal door. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Barbachowski rent richting de bal. Barbachowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iglesias met de inworp. Chełminiak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. Iglesias geeft een hoge lob. Gałan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rochacki rent richting de bal. Rochacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Sigmoszki 7:0

67e minuut.
Hrehoruk is nu in balbezit. Eidery onderschept slim de pass. Eidery probeert naar een medespeler te passen. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias speelt de bal door. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak draait met de bal, schiet en ... Żuberek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Chełkowski met de inworp. Veizaga geeft de bal voor. Iglesias geeft een lange en hoge pass. Chełminiak rent richting de bal. Chełminiak schiet op doel. Żuberek bokst de bal weg.

86e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias geeft een lange en hoge pass. Veizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veizaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Stanny heeft problemen om de bal te vangen. Stanny met een sublieme pass. Eidery met een sublieme pass. Iglesias rent richting de bal. Iglesias geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 18%, Sigmoszki 82%.
Opole Cats - Sigmoszki 7:0