Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ritogejming Opolskie Żubry
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kapinos geeft een hoge lob. Wolanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patas met een sublieme pass. Pobłocki rent richting de bal. Pobłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - Opolskie Żubry 1:0

7e minuut.
Pokładowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadbrzeski met de inworp. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin draait met de bal, schiet en ... Ţugui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bugryn geeft de bal voor. Bowsza kopt de bal weg. Pobłocki is nu in balbezit. Pobłocki heeft problemen om de bal te vangen. Pobłocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ślepokura met de inworp. Patas kan de bal niet met de borst controleren. Ćwiacz rent richting de bal. Patas verovert de bal door een tackle van achteren. Patas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - Opolskie Żubry 2:0

20e minuut.
Ślepokura geeft een lange en hoge pass. Bowsza rent richting de bal. Kapinos is nu in balbezit. Patas verovert de bal door een tackle van achteren. Patas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin probeert naar een medespeler te passen. Sioćko rent richting de bal. Sioćko haalt uit met een fantastische trap. Ţugui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - Opolskie Żubry 2:1

30e minuut.
Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Szalkowski is nu in balbezit. Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin haalt uit met een fantastische trap. Ţugui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ritogejming - Opolskie Żubry 2:2

41e minuut.
Bowsza passt de bal met de wreef. Patas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patas probeert naar een medespeler te passen. Pobłocki is nu in balbezit. Pobłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - Opolskie Żubry 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ritogejming 53%, Opolskie Żubry 47%.
Ritogejming - Opolskie Żubry 3:2

50e minuut.
Daar is Wolanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolanin geeft een lange en hoge pass. Marchewka is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marchewka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Kapinos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowsza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Żółkiewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowsza met een snelle inworp. Patas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pobłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - Opolskie Żubry 4:2

66e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski passt de bal zonder na te denken. Pobłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobłocki draait met de bal, schiet en ... Suwała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - Opolskie Żubry 5:2

70e minuut.
Ćwiacz geeft een lange en hoge pass. Marchewka controleert de bal met de borst. Marchewka met een sublieme pass. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Roczniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Pobłocki de bal. Met opzet legt Roczniak zijn tegenspeler op de grond. Roczniak krijgt een gele kaart. Pobłocki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pobłocki kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ritogejming 53%, Opolskie Żubry 47%.
Ritogejming - Opolskie Żubry 5:2