Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podbeskidzie Real Ścinawa
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Viik passt de bal met de wreef. Egri bereikt de bal nog maar net als eerste. Egri passt de bal met de wreef. Gadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ignasz trapt de bal weg. Egri kopt de bal weg. Gadžić rent richting de bal. Gadžić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Magalski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kidd met een sublieme pass. Egri rent richting de bal. Rudiak verovert de bal door een tackle van achteren. Viik onderschept slim de pass. Viik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:1

10e minuut.
Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski geeft een hoge lob. Daar is Stęplowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kidd rent richting de bal. Kidd geeft een hoge lob. Ignasz bokst de bal weg.

18e minuut.
Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik passt de bal in één keer door. Gadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžić draait met de bal, schiet en ... Ignasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:2

20e minuut.
Viik speelt de bal door. Egri bereikt de bal nog maar net als eerste. Egri passt de bal zonder na te denken. Gadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžić schiet op doel. Ignasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ignasz heeft problemen om de bal te vangen. Viik probeert naar een medespeler te passen. Magalski rent richting de bal. Gadžić onderschept slim de pass. Gadžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:3

32e minuut.
Turewicz kopt de bal weg. del Val is nu in balbezit. del Val probeert naar een medespeler te passen. Kidd is nu in balbezit. Kidd geeft een hoge lob. Ignasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gadžić rent richting de bal. Gadžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:4

40e minuut.
Rudiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadžić geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ignasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rudiak de bal onder controle te krijgen. Gadžić rent richting de bal. Gadžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:5

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Knapić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbeskidzie 73%, Real Ścinawa 27%.
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:5

50e minuut.
Egri is nu in balbezit. Egri passt de bal in één keer door. Daar is Rejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gillet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viertl komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egri verovert de bal door een tackle van achteren. Egri passt de bal met de wreef. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kidd met een sublieme pass. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik passt de bal met de wreef. Gadžić rent richting de bal. Gadžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:6

59e minuut.
Emenalo heeft problemen om de bal te vangen. Emenalo met een sublieme pass. Farris is nu in balbezit. Farris geeft de bal voor. Viik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:7

62e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kidd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Turewicz rent richting de bal. Egri verovert de bal door een tackle van achteren. Egri probeert naar een medespeler te passen. Viik rent richting de bal. Viik haalt uit met een fantastische trap. Ignasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kidd neemt de hoekschop. Daar is Rudiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viik speelt de bal door. Gadžić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:8

73e minuut.
Rudiak speelt de bal door. Farris is nu in balbezit. Farris passt de bal in één keer door. Gadžić is nu in balbezit. Gadžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Egri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Magalski de bal. Egri verovert de bal door een tackle van achteren. Gadžić is nu in balbezit. Gadžić haalt uit met een fantastische trap. Ignasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viik is nu in balbezit. Viik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:9

76e minuut.
Klungelig pakt Zieliński de bal. Viik verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Egri de bal. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:10

79e minuut.
Egri onderschept slim de pass. Egri passt de bal zonder na te denken. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik haalt uit met een fantastische trap. Ignasz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:11

80e minuut.
Burzawa geeft de bal voor. Emenalo probeert de bal met de borst te controleren. Emenalo met een sublieme pass. Farris heeft problemen om de bal te vangen. Farris geeft een hoge lob. Ignasz bokst de bal weg.

86e minuut.
Emenalo probeert naar een medespeler te passen. Farris heeft problemen om de bal te vangen. Farris geeft een lange en hoge pass. Gadžić rent richting de bal. Gadžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbeskidzie 72%, Real Ścinawa 28%.
Podbeskidzie - Real Ścinawa 0:12