Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hussars Asford Foxes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kofin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutowski rent richting de bal. Gutowski passt de bal zonder na te denken. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gołembiowski geeft een lange en hoge pass. Kuc rent richting de bal. Kuc met een sublieme pass. Szmer is nu in balbezit. Szmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kuc met een snelle inworp. Sygiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolanin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rynkowski passt de bal in één keer door. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży passt de bal zonder na te denken. Świstek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek haalt uit met een fantastische trap. Niżnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Biajgo kopt de bal weg. Pociłowski geeft een lange en hoge pass. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek onderschept slim de pass. Świstek draait met de bal, schiet en ... Niżnik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hussars 60%, Asford Foxes 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hussars - Asford Foxes 0:0

47e minuut.
Łoza rent richting de bal. Łoza passt de bal in één keer door. Gołembiowski probeert naar een medespeler te passen. Łoza kan de bal niet met de borst controleren. Łoza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kofin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jabłko komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pociłowski rent richting de bal. Kuc onderschept slim de pass. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuc onderschept slim de pass. Kuc geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sygiet passt de bal zonder na te denken. Hyży rent richting de bal. Szmer is nu in balbezit. Szmer schiet op doel. Łoza probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Elas verovert de bal door een tackle van achteren. Elas speelt de bal door. Szmer is nu in balbezit. Szmer haalt uit met een fantastische trap. Kałwa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hussars - Asford Foxes 1:0

71e minuut.
Pociłowski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elas met een snelle inworp. Kuc kan de bal niet met de borst controleren. Kuc geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyży zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rynkowski controleert de bal met de borst. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niżnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hussars 47%, Asford Foxes 53%.
FC Hussars - Asford Foxes 1:0