Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogromny Jeżozwierze Pogoń Wody
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


23e minuut.
Na een snelle pass probeert Suwała de bal onder controle te krijgen. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński rent richting de bal. Fijarczyk rent richting de bal. Fijarczyk draait met de bal, schiet en ... Pacocha bokst de bal weg.

29e minuut.
Jaroszuk onderschept slim de pass. Romaniewicz onderschept slim de pass. Fijarczyk rent richting de bal. Fijarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogromny Jeżozwierze - Pogoń Wody 1:0

33e minuut.
Romaniewicz rent richting de bal. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk rent richting de bal. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Topolek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kabała de bal onder controle te krijgen. Sitek probeert naar een medespeler te passen. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogromny Jeżozwierze 53%, Pogoń Wody 47%.
Ogromny Jeżozwierze - Pogoń Wody 1:0

69e minuut.
Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ćwikliński is nu in balbezit. Ćwikliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Kusz de bal. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Suwała geeft een hoge lob. Kuzia is nu in balbezit. Gerszberg verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiński rent richting de bal. Mrowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogromny Jeżozwierze 43%, Pogoń Wody 57%.
Ogromny Jeżozwierze - Pogoń Wody 1:0