Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podbeskidzie MinasTirith
Normal Tactiek nowa przest.
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Biesiekierski met de inworp. Rytel is nu in balbezit. Rytel geeft de bal voor. Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Burzawa rent richting de bal. Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej geeft een hoge lob. Dąblewski springt en kopt de bal. Ignasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:1

12e minuut.
Rytel geeft een lange en hoge pass. Odolan probeert de bal aan de voet te houden. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Ignasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:2

28e minuut.
Wieloch is nu in balbezit. Wieloch passt de bal met de wreef. Dąblewski speelt de bal door. Teska is nu in balbezit. Teska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:3

32e minuut.
Wieloch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Magalski de bal. Rytel rent richting de bal. Rytel geeft een hoge lob. Dąblewski springt en kopt de bal. Ignasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Wieloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieloch speelt de bal door. Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska schiet op doel. Ignasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:4

38e minuut.
Odolan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rytel met de inworp. Wieloch rent richting de bal. Wieloch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biesiekierski met een snelle inworp. Wieloch speelt de bal door. Teska is nu in balbezit. Teska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel geeft een hoge lob. Teska is nu in balbezit. Teska draait met de bal, schiet en ... Ignasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbeskidzie 75%, MinasTirith 25%.
Podbeskidzie - MinasTirith 0:5

49e minuut.
Rytel rent richting de bal. Rytel passt de bal zonder na te denken. Wieloch speelt de bal door. Teska heeft problemen om de bal te vangen. Teska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa geeft de bal voor. Hejmej rent richting de bal. Hejmej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Janiaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Łysik rent richting de bal. Łysik geeft de bal voor. Klungelig pakt Dąblewski de bal. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hejmej rent richting de bal. Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman geeft de bal voor. Klungelig pakt Wieloch de bal. Wieloch geeft een lange en hoge pass. Ignasz bokst de bal weg. Teska rent richting de bal. Teska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:6

57e minuut.
Turewicz is nu in balbezit. Wieloch onderschept slim de pass. Wieloch geeft de bal voor. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Ignasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieloch onderschept slim de pass. Wieloch speelt de bal door. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:7

65e minuut.
Teska rent richting de bal. Wieloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieloch passt de bal zonder na te denken. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Hejmej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:8

66e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza speelt de bal door. Hejmej geeft de bal voor. Magalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:9

76e minuut.
Wyrwa speelt de bal door. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teska de bal. Teska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:10

84e minuut.
Janiaczyk rent richting de bal. Wieloch onderschept slim de pass. Wieloch met een sublieme pass. Teska is nu in balbezit. Teska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:11

88e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej met een sublieme pass. Teska rent richting de bal. Teska schiet op doel. Ignasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbeskidzie - MinasTirith 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbeskidzie 93%, MinasTirith 7%.
Podbeskidzie - MinasTirith 0:12