Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Rzeszów Real Zambrów
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten adequate
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Bondar probeert naar een medespeler te passen. Kuśmiecki rent richting de bal. Skwara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skwara krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Orlik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skwara probeert de bal met de borst te controleren. Skwara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piąstka is nu in balbezit. Krzos rent richting de bal. Piąstka onderschept slim de pass. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar haalt uit met een fantastische trap. Szczaniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Zambrów 0:1

35e minuut.
Igloński speelt de bal door. Klungelig pakt Struś de bal. Struś probeert naar een medespeler te passen. Piąstka rent richting de bal. Piąstka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuśmiecki rent richting de bal. Skwara onderschept slim de pass. Skwara met een sublieme pass. Wieruchowski is nu in balbezit. Wieruchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stal Rzeszów - Real Zambrów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Rzeszów 50%, Real Zambrów 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stal Rzeszów - Real Zambrów 1:1

66e minuut.
Krzos passt de bal zonder na te denken. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondar krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Matłaszek is nu in balbezit. Bondar is nu in balbezit. Matłaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Bondar verovert de bal door een tackle van achteren. Bondar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Machura passt de bal in één keer door. Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara maakt een afschuwelijke overtreding. Skwara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Rzeszów 61%, Real Zambrów 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stal Rzeszów - Real Zambrów 1:1