Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogromny Jeżozwierze FC Hussars
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki verovert de bal door een tackle van achteren. Daleki probeert naar een medespeler te passen. Fijarczyk rent richting de bal. Fijarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogromny Jeżozwierze - FC Hussars 1:0

14e minuut.
Biajgo probeert naar een medespeler te passen. Gerszberg rent richting de bal. Sygiet onderschept slim de pass. Sygiet haalt uit met een fantastische trap. Chełmiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogromny Jeżozwierze - FC Hussars 1:1

19e minuut.
Kabała speelt de bal door. Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fijarczyk haalt uit met een fantastische trap. Niżnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ogromny Jeżozwierze - FC Hussars 2:1

31e minuut.
Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer draait met de bal, schiet en ... Daar is Pater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygiet is nu in balbezit. Sygiet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogromny Jeżozwierze 51%, FC Hussars 49%.
Ogromny Jeżozwierze - FC Hussars 2:1

64e minuut.
Elas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz passt de bal in één keer door. Fijarczyk is nu in balbezit. Fijarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ogromny Jeżozwierze - FC Hussars 3:1

65e minuut.
Kabała geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sygiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Niżnik trapt de bal weg. Kabała kopt de bal weg. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... Niżnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogromny Jeżozwierze - FC Hussars 4:1

80e minuut.
Gerszberg rent richting de bal. Elas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elas passt de bal in één keer door. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daleki passt de bal zonder na te denken. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz speelt de bal door. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Topolek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz geeft een lange en hoge pass. Sylwester is nu in balbezit. Sylwester haalt uit met een fantastische trap. Niżnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogromny Jeżozwierze 48%, FC Hussars 52%.
Ogromny Jeżozwierze - FC Hussars 4:1