Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MinasTirith Real Ścinawa
nowa przest. Tactiek 352
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
40.2 gemiddelde waardering 38.9
good Schieten average
weak Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Teska met een sublieme pass. Dąblewski heeft problemen om de bal te vangen. Dąblewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Egri kan de bal niet met de borst controleren. Hejmej rent richting de bal. Hejmej passt de bal zonder na te denken. Teska is nu in balbezit. Teska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
del Val geeft de bal voor. Hejmej kopt de bal weg. Teska is nu in balbezit. Teska schiet op doel. Škleris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Real Ścinawa 1:0

11e minuut.
Ţiclău passt de bal in één keer door. Emenalo rent richting de bal. Brejza onderschept slim de pass. Brejza passt de bal in één keer door. Dąblewski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rytel neemt de hoekschop. Teska krijgt zijn hoofd ertegen. Škleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
del Val met een sublieme pass. Viik rent richting de bal. Genca begaat een overtreding. Genca krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Egri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej verovert de bal door een tackle van achteren. Hejmej speelt de bal door. Teska rent richting de bal. Teska haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Val probeert naar een medespeler te passen. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Real Ścinawa 2:0

22e minuut.
del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wieloch de bal onder controle te krijgen. Farris is nu in balbezit. Farris haalt uit met een fantastische trap. Bamberek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ţiclău geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rytel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieloch geeft de bal voor. Teska krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brejza passt de bal zonder na te denken. Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău is nu in balbezit. Dąblewski onderschept slim de pass. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... Škleris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Rytel rent richting de bal. Rytel probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski schiet op doel. Škleris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Real Ścinawa 3:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rytel met een snelle inworp. Wieloch geeft een lange en hoge pass. Teska maakt een snoekduik en kopt de bal. Škleris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Real Ścinawa 4:0

45e minuut.
Gadžić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rytel met de inworp. Wieloch is nu in balbezit. Wieloch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MinasTirith 23%, Real Ścinawa 77%.
MinasTirith - Real Ścinawa 4:0

61e minuut.
Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel geeft de bal voor. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Galloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiekierski verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiekierski probeert naar een medespeler te passen. Rytel geeft een hoge lob. Hejmej kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Emenalo rent richting de bal. Wieloch speelt de bal door. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Łysik geeft een lange en hoge pass. Egri rent richting de bal. Egri geeft een lange en hoge pass. Farris bereikt de bal nog maar net als eerste. Farris haalt uit met een fantastische trap. Bamberek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viik is nu in balbezit. Viik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Chilikov de bal. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Wieloch verovert de bal door een tackle van achteren. Wieloch met een sublieme pass. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Real Ścinawa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MinasTirith 35%, Real Ścinawa 65%.
MinasTirith - Real Ścinawa 5:0