Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Badalona Podbeskidzie
równowaga1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Machos rent richting de bal. Machos passt de bal zonder na te denken. Bacca met een sublieme pass. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 1:0

5e minuut.
Bacca passt de bal in één keer door. Machos rent richting de bal. Machos passt de bal in één keer door. Arrua heeft problemen om de bal te vangen. Arrua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos verovert de bal door een tackle van achteren. Machos passt de bal in één keer door. Serban rent richting de bal. Serban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 2:0

7e minuut.
Zieliński met een sublieme pass. Daar is Janiaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrua verovert de bal door een tackle van achteren. Arrua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 3:0

12e minuut.
Madžgalj geeft de bal voor. Daar is Rejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serban rent richting de bal. Serban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kapica geeft de bal voor. Burzawa heeft problemen om de bal te vangen. Olla kopt de bal weg. Serban rent richting de bal. Serban draait met de bal, schiet en ... Ignasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Staelens verovert de bal door een tackle van achteren. Staelens geeft een lange en hoge pass. Arrua rent richting de bal. Arrua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 4:0

22e minuut.
Burzawa geeft een lange en hoge pass. Staelens is nu in balbezit. Staelens geeft een hoge lob. Olla is nu in balbezit. Olla haalt uit met een fantastische trap. Ignasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arrua krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 5:0

25e minuut.
Żyłka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skinitis rent richting de bal. Janiaczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Janiaczyk krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Serban met een sublieme pass. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua onderschept slim de pass. Arrua draait met de bal, schiet en ... Ignasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 6:0

34e minuut.
Arrua rent richting de bal. Serban rent richting de bal. Serban haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rejman de bal onder controle te krijgen. Ignasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Madžgalj onderschept slim de pass. Rudiak is nu in balbezit. Rudiak passt de bal in één keer door. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Badalona 21%, Podbeskidzie 79%.
FC Badalona - Podbeskidzie 7:0

50e minuut.
Machos rent richting de bal. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos probeert naar een medespeler te passen. Arrua is nu in balbezit. Arrua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bacca passt de bal in één keer door. Skinitis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rejman de bal. Serban rent richting de bal. Serban draait met de bal, schiet en ... Ignasz bokst de bal weg. Daar is Arrua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 8:0

60e minuut.
Olla kopt de bal weg. Serban is nu in balbezit. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban rent richting de bal. Serban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ignasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olla zal de hoekschop nemen. Serban heeft problemen om de bal te vangen. Serban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 9:0

64e minuut.
Kapica onderschept slim de pass. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos passt de bal in één keer door. Serban rent richting de bal. Serban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Serban geeft een hoge lob. Rudiak kopt de bal weg. Bacca met een sublieme pass. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban onderschept slim de pass. Serban speelt de bal door. Machos speelt de bal door. Arrua is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 10:0

74e minuut.
Bacca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staelens geeft een hoge lob. Olla rent richting de bal. Olla geeft een lange en hoge pass. Staelens geeft een lange en hoge pass. Ignasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magalski met een harde bal richting middenveld. Olla kopt de bal weg. Serban is nu in balbezit. Serban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 11:0

80e minuut.
Bacca geeft een lange en hoge pass. Turewicz probeert de bal aan de voet te houden. Olla probeert naar een medespeler te passen. Arrua is nu in balbezit. Arrua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Ignasz met een harde bal richting middenveld. Rousselet rent richting de bal. Rousselet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arrua is nu in balbezit. Arrua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - Podbeskidzie 12:0

86e minuut.
Kapica met een sublieme pass. Serban is nu in balbezit. Serban passt de bal in één keer door. Arrua is nu in balbezit. Arrua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Turewicz de bal onder controle te krijgen. Machos rent richting de bal. Machos passt de bal in één keer door. Arrua rent richting de bal. Arrua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Badalona 27%, Podbeskidzie 73%.
FC Badalona - Podbeskidzie 12:0