Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burza Zwrócona Stal Rzeszów
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Blaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Szala rent richting de bal. Szala met een sublieme pass. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Sajdak de bal. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajdak begaat een overtreding. Matłaszek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matłaszek kan niet meer verder spelen. Wodarz komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sajdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajek rent richting de bal. Mierzwa is nu in balbezit. Mierzwa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Marut passt de bal met de wreef. Sajdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wodarz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mierzwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dwójak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burza Zwrócona 46%, Stal Rzeszów 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burza Zwrócona - Stal Rzeszów 0:0

55e minuut.
Sajdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek is nu in balbezit. Dwójak is nu in balbezit. Sajdak rent richting de bal. Sajdak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Biegajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos onderschept slim de pass. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Ipnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipnar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burza Zwrócona 45%, Stal Rzeszów 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burza Zwrócona - Stal Rzeszów 0:0