Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hussars Pogoń Wody
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


19e minuut.
Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski geeft de bal voor. Biajgo kopt de bal weg. Mrowiński probeert de bal aan de voet te houden. Mrowiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hussars - Pogoń Wody 0:1

25e minuut.
Skarżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszuk geeft de bal voor. Szmer is nu in balbezit. Szmer haalt uit met een fantastische trap. Pacocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Jaroszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszuk geeft een lange en hoge pass. Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia rent richting de bal. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. Niżnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hussars - Pogoń Wody 0:2

31e minuut.
Niżnik trapt de bal weg. Raczyński kopt de bal weg. Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzia is nu in balbezit. Kuzia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski geeft de bal voor. Daar is Raczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ... Pacocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hussars 44%, Pogoń Wody 56%.
FC Hussars - Pogoń Wody 0:2

65e minuut.
Gołembiowski probeert de bal met de borst te controleren. Mrowiński is nu in balbezit. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Jaroszuk passt de bal in één keer door. Stubiński rent richting de bal. Stubiński geeft de bal voor. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hussars - Pogoń Wody 0:3

73e minuut.
Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk passt de bal zonder na te denken. Raczyński probeert naar een medespeler te passen. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hussars 50%, Pogoń Wody 50%.
FC Hussars - Pogoń Wody 0:3