Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brzeg77 Lesnik Słone
Normal Tactiek 352
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Michnikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Michnikowski met een sublieme pass. Zaucha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wyrwas de bal. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Benczyński is nu in balbezit. Benczyński geeft een hoge lob. Gałuszko probeert naar een medespeler te passen. Kusak rent richting de bal. Kusak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gołaś rent richting de bal. Rej onderschept slim de pass. Rej speelt de bal door. Olejok is nu in balbezit. Olejok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wijas trapt de bal weg. Szymborski kopt de bal weg. Daar is Bartkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dolny speelt de bal door. Rejmus rent richting de bal. Rejmus speelt de bal door. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rurkowski probeert naar een medespeler te passen. Zaucha rent richting de bal. Zaucha passt de bal in één keer door. Rejmus heeft problemen om de bal te vangen. Rejmus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brzeg77 48%, Lesnik Słone 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Brzeg77 - Lesnik Słone 0:0

46e minuut.
Zaucha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malkus-Juszczyk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dolny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rurkowski de bal. Rurkowski geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Rej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaś rent richting de bal. Szymborski onderschept slim de pass. Koźlik rent richting de bal. Koźlik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Wyrwas rent richting de bal. Romuzga is nu in balbezit. Wyrwas onderschept slim de pass. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozowski geeft een lange en hoge pass. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brzeg77 - Lesnik Słone 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brzeg77 44%, Lesnik Słone 56%.
FC Brzeg77 - Lesnik Słone 1:0